Pravila igrePitajte nas...Mapa sajtaForum Izvora
 
 

Strateški bukvar III

2/6/2008

... I, šta bi se desilo sa našim vajnim Merlinom da je u tom trenutku ostao bez magija? Bilo je to retoričko pitanje – naravno da bi bio pojeden! :)

 
 

Da li čitate tekstove na sajtu?

Čitam sve tekstove!

Samo najzanimljivije

Retko čitam tekstove

Uopšte ih ne čitam

 
 

Tekstovi

 
 

Osnovni nivo

 
 

Promocija - Promotivne akcije Izvora magije

 
 

Alisa, 29/12/2006

NAJBOLJE U GODINI - STATISTIKA GOVORI UMESTO NAS

U proteklih godinu dana na sajtu «Izvori magije.com» objavljili smo 70-ak tekstova. Ovi tekstovi pokrivali su različite oblasti, bavili se drugačijim temama i obraćali igračima različitih interesovanja. Dok su neki bili krajnje ozbiljni i bavili se najavljivanjem takmičenja i rezultatima, konstruisanjem novih špilova i popravljanjem onih već postojećih, drugi su bili maštoviti, slikoviti i opčinili su nas magijom Izvora.

Vi ste sve tekstove uredno čitali, što se vidi na osnovu broja poseta svakoj stranici, ali ih niste baš najrevnosnije ocenjivali. Zanimljivo je istaći da je trenutno tekst sa najviše vaših ocena upravo onaj u kome vas autor poziva da ga ocenite (Rikanis – Ograničenja i kreativnost). Po broju ocena istakao se i Fricov tekst Svi delovi jedne karte. Logično, zar ne? Poznato je da novi igrači ocenjuju više i objektivnije, a ovi tekstovi su linkovani sa naslovne stranice i obično su prvi koje novi posetioci pogledaju.

Ocenjivanje tekstova nam je veoma važno, jer želimo da u najvećoj mogućoj meri odgovorimo na vaše zahteve i da udovoljimo vašem čitalačkom ukusu. Zanimljiv je i izbor ocena koje dajete tekstovima: dominiraju petice i četvorke, pa odmah iza njih jedinice. Tekstovi se ređe ocenjuju trojkama, a najređe dvojkama. Već sam pomenula da noviji igrači ocenjuju daleko objektivnije od nas ostalih – mi smo se navikli na stilove pojedinih autora i izabrali svoje favorite, pa tekstove ocenjujemo samo kada nam se izuzetno dopadnu ili kad nam se ne svide ni najmanje. Zato su posebno zanimljivi oni tekstovi koje ste ocenjivali samo peticama i jedinicama – niko nije ostao ravnodušan. Takav je zajednički projekat Dvostruka najezda čiji su autori Boo i Kli[c]a, kao predstavnik igrača. Boo je, inače, uz Frica najkontraverzniji autor, i njih dvojica su autori najbolje i najlošije ocenjenih radova na sajtu.

Pojedini autori skreću pažnju na sebe načinom na koji se obraćaju svojim čitaocima – takav je NNK Heks čiji vam se tekst Čime da te mučim? ponajviše dopao. Heks je uvek svež i duhovit pa volite da ga nagradite dobrim ocenama. Jedan od omiljenih tekstova, Svet u malom, napisao je Neimar čije su vam teme uvek nove i interesantne, dok su Atrianove priče (o magiji Izvora) lako našle put do svojih redovnih i revnosnih čitalaca. Među njegovim pričama, koje određeni deo igračke populacije uvek dočeka sa oduševljenjem, omiljena je ona pod naslovom Ukletije.

Posebnu pažnju zaslužuju tekstovi koje potpisuje celokupni IM Tim, koji vam donose nove informacije vezane za organizovanu igru, najave turnira, rezultate istih i sl. Tekstove u Takmičarskom delu nemate uvek priliku da ocenite, ali ih veoma rado čitate. I dobro je što je tako, jer na stranici Raspored takmičenja možete pronaći najave svih bitnijih turnira o kojima smo obavešteni (na primer, samo tamo možete saznati da je za par dana i novogodišnji turnir u Nišu).

Ne zaboravite da u Novoj 2007. godini glasate još urednije i redovnije, jer samo tako možemo da vam pružimo bolje i zanimljivije tekstove i da igru zajedno učinimo još boljom. Glasaj, jer je to tvoje pravo!

Ocenite ovaj tekst:

 
 
XHTML 1.0 Strict & CSS2
Copyright © 2005-2023 Izvorimagije.com