Pravila igrePitajte nas...Mapa sajtaForum Izvora
 
 

Započnite igru - Sve o Brdskoj Streličarki

23/12/2005

"... Kako bismo izbegli beskonačno odgovaranje na ista početnička pitanja, stiže mali ilustrovani rečnik termina. Neki će smatrati ova objašnjenja preteranim, ali se nadamo da će početnici mnogo lakše započeti igru..."

 
 

Kako biste ocenili broj odgovorenih pitanja na sajtu?

Malo ih je, uglavnom ne pronađem odgovor

Može to i bolje, mada često nalazim odgovore

Odgovarajte i dalje samo na najčešća pitanja!

 
 

Tekstovi

 
 

Osnovni nivo

 
 

Promocija - Promotivne akcije Izvora magije

 
 

Alisa, 24/1/2008

OŠTRO OKO I BRZI PRSTI (ODGOVOR)

Pre svega, hvala svima na lepom odzivu!

Na naše čuđenje, preko polovine pristiglih odgovora bilo je tačno – izgleda da ipak dobro poznajete IM sajt i zapažate detalje na njemu. Ponekad čak bolje i od nas, jer nam je jedan (netačan) odgovor skrenuo pažnju na manju grešku sa datumima na sajtu (sada ispravljenu), pa je i taj igrač dobio utešnu nagradu (paket pojačanja).

Iako je dobitnik bio poznat već prvog dana, odgovori su stizali sve do juče, pa nisam želela da kvarim zabavu zainteresovanima za rešavanje ove male zagonetke. Kako ovo nije prva nagradna pitalica, zanimljiv je zaključak da većina igrača posećuje IM sajt bar jednom u tri dana. Lepo...

Dakle, pitanje je glasilo:
„Na svakoj stranici IM sajta sem početne, nalazi se traženi element. Ipak, ovaj element nije sasvim isti na nekoliko stranica na sajtu, iako je na većini ostalih stranica baš sasvim isti. O čemu se zapravo radi?“

Evo i prvog sasvim ispravnog odgovora kakav sam želela da dobijem:
Radi se, naravno, o znakovima boja, tj. mana simbolima (mali baner u gornjem levom uglu svake stranice). Nekada poneki znak i zasvetli, tj. oboji se. :)

Čak i na ovoj stranici možete videti da su stilizovani mana simboli Izvora bezbojni. Međutim, kada se u proizvodima govori o nekom početnom špilu, uvek su „uključeni“ (obojeni) simboli onih boja koje se nalaze u špilu, npr. jedna boja kod špila Vojska Belog Grada, dve boje kod špila Vučje Carstvo, čak tri boje kod špila Dreka iz Tame, ili svih pet boja kod špila Moćno Ujedinjenje. Na ovaj način je i ovlašnim pogledom moguće saznati boju karti koje se mogu pronaći u špilu.

Dobitnik nagrade je Ivan Ivković iz Bačke Topole. Hvala što ste se igrali sa nama!

Nazad na originalni tekst

Ocenite ovaj tekst:

 
 
XHTML 1.0 Strict & CSS2
Copyright © 2005-2021 Izvorimagije.com