Pravila igrePitajte nas...Mapa sajtaForum Izvora
 
 

Misteriozno Doba Misterija

2/11/2007

... Kao zvanični kraj prvog poglavlja priče o Izvorima, Doba Misterija ima obavezu da upotpuni ne samo prethodni deo ciklusa, već i kompletnu igru, uključujući i ediciju koja stiže nakon njega!...

 
 

Kako biste ocenili broj odgovorenih pitanja na sajtu?

Malo ih je, uglavnom ne pronađem odgovor

Može to i bolje, mada često nalazim odgovore

Odgovarajte i dalje samo na najčešća pitanja!

 
 

Tekstovi

 
 

Osnovni nivo

 
 

Magija Izvora - Magični svet igre Izvori magije

 
 

Neimar, 14/8/2020

ŠTA JE VITOR?

Većina starih Izvoraša verovatno pamti ovu mističnu planinu, koja se pojavljuje na više karti, ali to je ne čini lakšom za nalaženje.

 
karta: Tri Sunca
Kako i narodno predanje i ova priča to tvrde, Vitor je ljudima skoro sasvim nedohvatljiv. „Ta planina se, kažu, nalazi u oblacima, ili je pak večno okružena njima, i menja svoje mesto isto onako kako se menjaju vetrovi. Mnogi su je videli, ali je nijedan čovek nije pronašao dva puta.“

E, pa, dragi prijatelji, novost dana je sledeća – pronašli smo ga, znamo gde je Vitor upravo sada! I tri sunca zaista izviru iz njega! Dok smo još tu, šaljemo vam pozivnicu da i vi to pogledate. Mnogi su uspevali, kad se čudnom srećom zadese na njemu, da tu otkriju izvore magije i znanja, pa potražite i sami – možda i vi pronađete nešto zanimljivo za sebe ili sebi drage.

Na Vitor ›››
 

I prijavite se za buduća obaveštenja na kraju ove stranice – lakše je vetrovima Vitora da stignu do vas, nego vama da ponovo pronađete Vitor!

 
 
XHTML 1.0 Strict & CSS2
Copyright © 2005-2023 Izvorimagije.com