Pravila igrePitajte nas...Mapa sajtaForum Izvora
 
 

Najbolje u godini

29/12/2006

"... U proteklih godinu dana na sajtu «Izvori magije.com» objavljili smo 70-ak tekstova, koji su pokrivali različite teme. Od ozbiljnih pa sve do šaljivih..."

 
 

Da li igrate još neku kartičnu igru i koju?

Igram samo Izvore!

Izvore i MtG

Izvore i WoW TCG

Izvore i Yu-gi-oh!

Samo Izvore, ali bih probao još nešto

Ne igram Izvore, samo gledam sajt!

 
 

Tekstovi

 
 

Osnovni nivo

 
 

Magija Izvora - Magični svet igre Izvori magije

 
 

Neimar, 14/8/2020

ŠTA JE VITOR?

Većina starih Izvoraša verovatno pamti ovu mističnu planinu, koja se pojavljuje na više karti, ali to je ne čini lakšom za nalaženje.

 
karta: Tri Sunca
Kako i narodno predanje i ova priča to tvrde, Vitor je ljudima skoro sasvim nedohvatljiv. „Ta planina se, kažu, nalazi u oblacima, ili je pak večno okružena njima, i menja svoje mesto isto onako kako se menjaju vetrovi. Mnogi su je videli, ali je nijedan čovek nije pronašao dva puta.“

E, pa, dragi prijatelji, novost dana je sledeća – pronašli smo ga, znamo gde je Vitor upravo sada! I tri sunca zaista izviru iz njega! Dok smo još tu, šaljemo vam pozivnicu da i vi to pogledate. Mnogi su uspevali, kad se čudnom srećom zadese na njemu, da tu otkriju izvore magije i znanja, pa potražite i sami – možda i vi pronađete nešto zanimljivo za sebe ili sebi drage.

Na Vitor ›››
 

I prijavite se za buduća obaveštenja na kraju ove stranice – lakše je vetrovima Vitora da stignu do vas, nego vama da ponovo pronađete Vitor!

 
 
XHTML 1.0 Strict & CSS2
Copyright © 2005-2023 Izvorimagije.com