Pravila igrePitajte nas...Mapa sajtaForum Izvora
 
 

Čime da te mučim?

20/11/2006

"... Da bi mehanizam točkova torture proradio potrebno je glatko ga podmazati, ali kad se jednom pokrene pobeda je neminovna..."

 
 

Kako biste ocenili broj odgovorenih pitanja na sajtu?

Malo ih je, uglavnom ne pronađem odgovor

Može to i bolje, mada često nalazim odgovore

Odgovarajte i dalje samo na najčešća pitanja!

 
 

Tekstovi

 
 

Osnovni nivo

 
 

Magija Izvora - Magični svet igre Izvori magije

 
 

Neimar, 14/8/2020

ŠTA JE VITOR?

Većina starih Izvoraša verovatno pamti ovu mističnu planinu, koja se pojavljuje na više karti, ali to je ne čini lakšom za nalaženje.

 
karta: Tri Sunca
Kako i narodno predanje i ova priča to tvrde, Vitor je ljudima skoro sasvim nedohvatljiv. „Ta planina se, kažu, nalazi u oblacima, ili je pak večno okružena njima, i menja svoje mesto isto onako kako se menjaju vetrovi. Mnogi su je videli, ali je nijedan čovek nije pronašao dva puta.“

E, pa, dragi prijatelji, novost dana je sledeća – pronašli smo ga, znamo gde je Vitor upravo sada! I tri sunca zaista izviru iz njega! Dok smo još tu, šaljemo vam pozivnicu da i vi to pogledate. Mnogi su uspevali, kad se čudnom srećom zadese na njemu, da tu otkriju izvore magije i znanja, pa potražite i sami – možda i vi pronađete nešto zanimljivo za sebe ili sebi drage.

Na Vitor ›››
 

I prijavite se za buduća obaveštenja na kraju ove stranice – lakše je vetrovima Vitora da stignu do vas, nego vama da ponovo pronađete Vitor!

 
 
XHTML 1.0 Strict & CSS2
Copyright © 2005-2023 Izvorimagije.com