Pravila igrePitajte nas...Mapa sajtaForum Izvora
 
 

Poštovani korisniče (napomena)

4/5/2008

... Kompletan portfolio možete dobiti na adresi: Služba za odnose sa javnošću, Informativni ogranak, kancelarija kamendolske fabrike, najbliže utvrđenje južno od Kamen Dola (manje od tri dana hoda plus prelazak na zapadnu obalu Bele Reke)...

 
 

Vaša omiljena boja u igri je:

Žuta

Plava

Crna

Crvena

Zelena

 
 

Tekstovi

 
 

Osnovni nivo

 
 

Promocija - Promotivne akcije Izvora magije

 
 

IM Tim, 26/8/2008

IZVORI ONLINE: PRIJAVE ZA BETU!

Jubilarni 200. tekst na IM sajtu rezervisan je za kratko obaveštenje: od danas se možete prijaviti za zatvoreno testiranje prve beta verzije igre Izvori Online!

Klik na sliku ispod ovog pasusa odvešće vas na tekst u kome je prvi put najavljena ova računarska igra. Dodatne informacije možete pronaći na forumima, konkretno tema rezervisana za prvu najavu i odgovore u vezi sa njom je ovde, dok je ovde tema za prve rasprave o igri, gde ćete naći i odgovore na neka vaša pitanja. Slika koja sledi je screenshot jedne od prvih alfa verzija: koriste se stari okviri za karte, ruke oba igrača su otkrivene, i slično; igra već sada izgleda dosta drugačije.

 
 
Izvori Online preview
 
 

Iako vas ništa ne sprečava da se prijavite, da biste zaista postali jedan od nekoliko srećnika koji će prvi videti i igrati Izvore Online bez ikakvih ograničenja, potrebno je, kao što smo već ranije najavili, da ispunjavate tri uslova: 1) da ste dovoljno brzi, 2) da ste registrovan igrač Izvora magije (imate sopstveni RIM broj koji se može besplatno dobiti u svakom klubu), i 3) da ste u poslednja tri meseca od isticanja poziva naručili nešto putem IM sajta. Pošaljite nam direktan mail, u polje „subject“ upišite: Izvori Online - prijava za beta testera, a u tekstu poruke navedite svoje ime, prezime, RIM broj i telefon (opciono, radi lakšeg kontakta).

Na vaše prijave nećemo odgovarati. Ukoliko budete među najbržim igračima koji ispunjavaju sve uslove, neposredno pre otvaranja prvog servera bićete obavešteni na e-mail adresu sa koje je stigla vaša prijava. Tada će vam biti dostavljeno vaše korisničko ime i lozinka za pristup.

Ukoliko ne budete u prvom, veoma ograničenom broju igrača koji će isprobavati igru, ne očajavajte: verovatno ćemo mesec ili dva pre otvorenog beta testiranja pozvati i nešto širi krug zainteresovanih na nam se priključe u online svetu. Datum početka beta testiranja je još uvek nepoznat, ali prve prijave imaju prednost u odnosu na sve eventualne kasnije pozive. Zato se potrudite da budete brzi!

Želimo vam puno sreće, i nadamo se da se uskoro vidimo online!

Ocenite ovaj tekst:

 
 
XHTML 1.0 Strict & CSS2
Copyright © 2005-2023 Izvorimagije.com