Pravila igrePitajte nas...Mapa sajtaForum Izvora
 
 

Neke najave i prvi kvalifikovani špilovi

08/04/2007

"... Evo pregleda 4 špila „kvalifikovana“ u Novom Sadu. Kako su sa njima igrali igrači iz Beograda, Kragujevca i Novog Sada, može se reći da je ovo pregled jakih špilova iz cele Srbije..."

 
 

Citiranje pesnika u propratnom tekstu na karti:

podržavam

ne podržavam

 
 

Tekstovi

 
 

Osnovni nivo

 
 

Promocija - Promotivne akcije Izvora magije

 
 

IM Tim, 31/12/2007

NOVA SILA

Dragi igrači,

Ovo je poslednji tekst u tekućoj godini, nakon koga pravimo prazničnu pauzu do 15. januara 2008, što je istovremeno i najraniji mogući datum izlaska Doba Misterija. Tada ćemo vam se javiti sa novim tekstom, u kome ćemo vas ili obavestiti da novo Doba počinje, ili vam bar najaviti kada će se to desiti. Zbog predstojeće pauze, danas ćemo vam predstaviti ne jednu, već dve nove karte Doba koje samo što nije!

Nakon laganog zagrevanja sa prvom predstavljenom višebojnom kartom, danas predstavljamo još dve, kako biste se navikli na njihov izgled i „filozofiju“. Prva je, ni manje ni više, nego jedno od najboljih bića koja ste videli u Izvorima. Ovo biće je od tolike retke vrste, da je ono prvi, a verovatno i poslednji predstavnik svog plemena. Živi na mističnoj planini Vitor, za koju mnogi znaju, ali niko ne zna gde je. I smrtonosno je za mnoge...

Dame i gospodo, kliknite ovde da vidite kako izgleda nova sila u kraju.

 
Izvori magije: Orlav Vitora
 

Vuk Kostić je umetnik koji je imao čast da predstavi prvog orlava Izvora. Verovatno ćete i sami pogoditi od čega je izvedeno ime ove vrste, a ovoga puta se nećemo mnogo zadržavati na funkcionalnosti. Ukratko, ovo biće je smrtonosno! Kombinacija dve prijateljske boje (ovo je žuto-zelena karta) daje mu osobinu Anti za sve ostale, i ovo je i zvanično prvo biće koje ima zaštitu od čak tri boje! Dosadašnji šampion bio je Vitez Zlatnog Krsta kao Anti-Crn i Anti-Crven. Kao da ovo nije dovoljno, ovo biće ima i dodatnu osobinu izbegavanja, pa će jednostavno preleteti ostatak onih koji bi ga i mogli blokirati. Jedan od „igrača“ o kome će mnogi razmišljati prilikom sastavljanja špila, bilo o tome da ga ubace, bilo da imaju nešto što ga može rešiti.

Zanimljivo je reći nešto i o tome zašto je Orlav Vitora ovakav kakav jeste. Pa, zato što igranje sa prijateljskim i neprijateljskim kombinacijama boja otvara mnogo više prostora za razne eksperimente. Svaka boja može uneti ono najbolje i najkarakterističnije u kombinaciju – u ovom slučaju, žuta je dozvolila Orlavu da poleti, iako je zelena boja praktično bez letača, a svakako bez ovako jakih.

Druga karta će vam pokazati i „drugu stranu medalje“, tj. kako izgleda savez nespojivih, neprijateljskih boja. I ovde uzimamo zelenu kao primer, ali sada sa svojim najomraženijim neprijateljem, plavom. Pisano je već o konfliku između prirodnog i promenjenog, a evo šta se desi u retkim slučajevima kada se taj konflikt prevaziđe. Dakle, šta dobijamo kada lukavom manipulatoru dodamo prirodnu snagu zelene? Baš ono što sledi...

 
Izvori magije: Urastanje
 

Nenad Krstić je briljantno predstavio ovu kartu koja ne samo što će preuzeti protivnikovo biće, već će ga pritom i transformisati u mašinu za ubijanje! Ima li šta gore od posmatranja sopstvenog omiljenog udarača kako pomućene svesti napada onoga ko ga je stvorio?

Toliko za ovaj put, i ne zaboravite da je danas poslednji dan kada možete naručiti pojačanja Doba Misterija sa promotivnim popustom! Od srca vam želimo da što lepše provedete Novu godinu i sve predstojeće praznike, pa se vidimo i čujemo ponovo polovinom januara! Srećna Nova 2008, za mnoge treća po redu koju dočekujemo zajedno!

Ocenite ovaj tekst:

 
 
XHTML 1.0 Strict & CSS2
Copyright © 2005-2023 Izvorimagije.com