Pravila igrePitajte nas...Mapa sajtaForum Izvora
 
 

Najbolje u godini

29/12/2006

"... U proteklih godinu dana na sajtu «Izvori magije.com» objavljili smo 70-ak tekstova, koji su pokrivali različite teme. Od ozbiljnih pa sve do šaljivih..."

 
 

Koja je vaša omiljena varijanta Izvora?

Klasična 1na1

2na2 Magično Srce

2na2 Pakt

3na3 Kraljeva Garda

3+ (svako za sebe)

Format Plem. ratovi

Format Jednoumlje

Kakve, bre, varijante i formati?

 
 

Tekstovi

 
 

Osnovni nivo

 
 

Promocija - Promotivne akcije Izvora magije

 
 

IM Tim, 1/12/2006

NOVOGODIŠNJI POKLON IZVORA MAGIJE

Dragi igrači Izvora magije i svi vi koji ćete to postati,

Verovatno mnogi od vas ne znaju da u decembru igra Izvori magije slavi svoj prvi rođendan. Svašta smo preturili preko glave u ovom periodu, pa hajde da se podsetimo nekih lepih stvari. Recimo, izlaska prve edicije i vašeg velikog interesovanja koje nas je dočekalo potpuno nespremne. Jurnjave da izađemo u susret svim vašim zahtevima i željama. Postavljanja na noge sada standardnih delova IM sajta: dela sa pravilima, pitanja nedelje, karte nedelje, baze svih karata, takmičarskog dela, rang-liste... Kvalifikacija za prvi Nacionalni turnir, održanih u Novom Sadu, Beogradu, Kragujevcu, Nišu... Velikog finala održanog 4. jula 2006. u Pedagoškom muzeju u Beogradu. Oktobarskog izlaska druge edicije igre pod nazivom Plemenski ratovi i promotivnih turnira koji su se igrali novim kartama par nedelja pre njenog izlaska... Promocije nove edicije održane 21.10. u Beogradu, koja je istovremeno bila i otvaranje sedmodnevne izložbe radova IM autora...

U međuvremenu, prva edicija igre je skoro kompletno rasprodata. Druga edicija je, u skladu sa svojim imenom Plemenski ratovi, okrenuta masivnim okršajima vojnika, orkova, vilenjaka, zombija, čarobnjaka i najrazličitijih “sporednih” bića sveta Izvora. Ova edicija je potpuno igriva samostalno, ali su se novi igrači našli pred malim problemom: za potpuno uživanje nedostaje pet veoma bitnih karata. Reč je o pet heroja svojih plemena. Ove odlične karte koje neverovatno ojačavaju sve svoje saplemenike su verovatno među najtraženijim kartama prve edicije Izvora magije.

 
Izvori magije - Promo heroji
 

A, da citiramo jedan tekst, “kakvo je to pleme bez svog heroja”? Kako se naš rođendan poklapa sa novogodišnjim praznicima, rešili smo da promenimo protokol: umesto da primamo poklone, mi ćemo ih davati! U toku decembra, svaki kupljeni špil Izvora magije će sadržati i novog heroja te boje! I to jednog koji je “kao nov” i početnicima, ali i iskusnijim igračima, jer su se naši umetnici dobro potrudili da za svaku od ovih karti urade potpuno novu ilustraciju.

I to, naravno, nije sve. Uz kompletan set od svih 5 početnih špilova edicije Plemenski ratovi, stiže još poklona: 2 paketa pojačanja sa dodatnim kartama, poster da ukrasi zid vaše sobe, i velika kutija u kojoj ćete sa ponosom čuvati svoje špilove. Naručite sada, jer nikada nije bilo boljeg trenutka da zaigrate Izvore...

 
Novogodišnji poklon Izvora magije
 

Obradujte svoje najmilije ovim magičnim poklonom do 31.12.2006. Nakon toga, špilovi će ponovo imati samo svoj uobičajeni sadržaj, a heroje ćete tek tada moći da osvojite učestvovanjem na takmičenjima u klubovima ljubitelja društvenih igara.

Uživajte u igri bar koliko i mi, i neka je magija uvek sa vama!

Ocenite ovaj tekst:

 
 
XHTML 1.0 Strict & CSS2
Copyright © 2005-2023 Izvorimagije.com