Pravila igrePitajte nas...Mapa sajtaForum Izvora
 
 

Nešto sasvim malo

10/12/2007

... Evo, napokon, trenutka u kome će prva karta predstojećeg Doba Misterija biti predstavljena javnosti...

 
 

Koji deo sajta izvorimagije.com najradije posećujete?

Karta nedelje

Pitanje nedelje

Pozadine (wallpaper)

Najnoviji tekstovi

Rang-lista

Ne znam ni sam

 
 

Tekstovi

 
 

Osnovni nivo

 
 

Promocija - Promotivne akcije Izvora magije

 
 

11/11/2020 (dopune ispod)

„BAJKA NAD BAJKAMA: TREĆA NOĆ“

Bajka nad bajkama – Treća noć”, najavljena ovde, izlazi u petak, 20. novembra. Prvi kupci dobijaju i lep poklon, ukrasnu kutiju za celu trilogiju. O tome i gde sve naručiti pročitajte ovde.

 
 
Bajka nad bajkama: Treća noć
 
 

Za prvih 500 čitalaca pripremljen je sjajan poklon, kutija da elegantno objedini sve knjige trilogije „Bajka nad bajkama” – „Senka u tami”, „Dva cara” i novu „Treća noć”.

 
 
Bajka nad bajkama: Ukrasna kutija za celu trilogiju
 
 
 
 
Trejler za knjigu „Bajka nad bajkama: Treća noć“ Nenada Gajića
 
 
 
 
 
 
 
 

dopuna 3/12/2020

Na prvim top-listama po objavljivanju, sva tri dela trilogije „Bajka nad bajkama” zauzimaju prve pozicije ili su pri vrhu na specijalizovanim top-listama najprodavanijih naslova, a i „Slovenska mitologija” ponovo je na prvom mestu najprodavanijih knjiga s mitskom tematikom:

 
 
Bajka nad bajkama i Slovenska mitologija: Top-liste
 
 

Treća noć” je i na 16. mestu najprestižnije Lagunine Top-40 liste svih žanrova, odmah do knjige nobelovca Handkea kojoj je ovo takođe prvo pojavljivanje.

 
 

dopuna 20/12/2020

Mesec dana po objavljivanju, ceo serijal Bajka nad bajkama i dalje caruje žanrovskim top listama. Negde na prva tri mesta, negde u prva četiri, a i na listi sveukupne fantastike – gde je konkurencija ubedljivo najveća – „Treća noć” se popela u visoko društvo, na drugu poziciju. Nakon 7 godina, i „Bajka nad bajkama – Senka u tami” ponovo se vratila na najprestižniju Laguninu top-40 listu, na kojoj su sada čak dve knjige trilogije „Bajka nad bajkama”!

Potpisane knjige i poslednji primerci ukrasne kutije koja se mogla nabaviti u pretplati, odvojeni za naručioce kompletne trilogije, mogu se uz popust do 22% naručiti na sajtu: www.vitor.rs.

 
 
 
 
 
 
 

Ocenite ovaj tekst:

 
 
XHTML 1.0 Strict & CSS2
Copyright © 2005-2023 Izvorimagije.com