Pravila igrePitajte nas...Mapa sajtaForum Izvora
 
 

Alisa u nekoj drugoj zemlji

23/11/2005

"... Igra mi se zaista čini zanimljivom. Karte su super, lepo izgledaju, imaju vrhunske slike... I ne samo slike, tekstovi na kartama su fenomenalni... Hej, pa ovo je nešto zanimljivo!..."

 
 

Da li igrate još neku kartičnu igru i koju?

Igram samo Izvore!

Izvore i MtG

Izvore i WoW TCG

Izvore i Yu-gi-oh!

Samo Izvore, ali bih probao još nešto

Ne igram Izvore, samo gledam sajt!

 
 

Tekstovi

 
 

Osnovni nivo

 
 

Promocija - Promotivne akcije Izvora magije

 
 

IM Tim, 26/12/2007

BRANILAC DREVNIH PRAVILA

Dragi igrači,

Neki su možda primetili da smo nakon dužeg vremena osvežili i sudijska pravila. Ovo je urađeno prvenstveno zbog mora pitanja koja je izazvala ovde predstavljena Genijalnost, ali smo iskoristili priliku da dopunimo i izmenimo još neke sitnice koje su čekale da im se posveti pažnja već izvesno vreme.

Od većih „zahvata“, proširen je odeljak E4.80 koji sada između ostalog i objašnjava ko je vlasnik kopije magije, a to je igrač koji je kontrolisao magiju ili osobinu koja je stvorila kopiju; dodata je i tačka E4.82 koja razjašnjava mogućnost odabiranja novih meta za kopiju. Izmenjen je i proširen sa još par tačaka odeljak B12.70 (Izvori), gde je još malo razjašnjeno ponešto o izvorima mane, kao i kada se oni mogu igrati, kako bi se pokrile još neke situacije uočene u igri 2na2 (Magično Srce). Izmenjeno je, dopunjeno i dodato još nekoliko tačaka kako bi se unapred pokrile neke novosti koje donosi Doba Misterija... naravno, sve ovo nije od značaja za prosečnog igrača Izvora. Mnogo važnija za većinu su detaljna pravila, koja neće biti menjana do predstojeće „velike“ edicije, kada će biti dopunjena u zavisnosti od toga šta se od kompleksnijih karata i/ili ključnih osobina nađe u njoj.

Dobro, nakon što smo „dokumentovali“ ovu izmenu, vreme je da pređemo na predstavljanje još jedne karte predstojećeg Doba. I to jedne jednostavnije, koja neće izazvati novu lavinu vaših pitanja ni novu dopunu pravila... :) Opreme su od samog početka jedan od najomiljenijih dodataka najrazličitijih postojećih špilova. Razlog njihove popularnosti leži u mogućnosti ponovne upotrebe, jer oprema ostaje u igri čak i kada opremljeno biće napusti igru, pa je može poneti sledeći nosilac. Ono što će vas sigurno obradovati jeste činjenica da Doba Misterija donosi čak dve po svemu „naj“ opreme do sada, ali danas nećemo predstaviti nijednu od njih!

Danas ćemo, umesto neke opreme, predstaviti biće koje je neraskidivo povezano sa njima. Do sada, svako radovanje izvučenoj opremi se završavalo njenim uništavanjem, jer nije bilo načina da se ta oprema vrati sa odlagališta (dobro, izuzev preko osobine Pošasti Suve Zemlje, ali to je način koji nije suviše praktičan). Imate samo jedno Sečivo? Želite da u igri uvek imate svoju Magičnu Sablju? Evo bića koje svima omogućava vraćanje omiljenog dodatka u igru! Kliknite ovde da ga vidite...

 
Izvori magije: Branilac Drevni
 

Da, ovo biće ne samo što svojim ulaskom vraća odabranu kartu tipa Oprema sa odlagališta u igri, već će i odmah poneti tu opremu! Za 5 mana, dobićete izuzetno izdržljivo i već opremljeno biće! Na primeru gorepomenutog Sečiva, zaključićete da i samo uvođenje ove opreme i njeno vezivanje za prvog nosioca košta više! Branilac Drevni, koga je ilustrovao Dušan Marković, bukvalno predstavlja jeftiniji alternativni način uvođenja nekih oprema u igru.

Velika izdržljivost Branioca čini ga korisnim i za neke situacije u kojima nema nijedne opreme na vašem odlagalištu. U takvim slučajevima, njegova osobina će propasti, ali ćete vi ipak dobiti 5/50 biće po razumnoj ceni od svega 5 mana.

Nećemo se zadržavati na razrađivanju šema i kombinacija mogućih sa ovom kartom, već to zadovoljstvo prepuštamo vama. Uživajte, i ne zaboravite da promotivni popust prilikom naručivanja pojačanja za Doba Misterija važi još svega nekoliko dana, tačnije do kraja godine.

Ocenite ovaj tekst:

 
 
XHTML 1.0 Strict & CSS2
Copyright © 2005-2023 Izvorimagije.com