Pravila igrePitajte nas...Mapa sajtaForum Izvora
 
 

Vreme ratova

28/12/2005

"... Kažem ti, pedeset orkova je upalo dole na jugu, zapalili su desetak farmi, one koji su mogli da hodaju odveli u roblje, a ranjenike pobili. Kada su stigli sveštenici nisu imali koga da leče, samo da sahranjuju..."

 
 

Koja edicija Izvora vam se sviđa najviše do sada?

Izvorište (prva)

Plemenski ratovi

Doba Saveza

 
 

Tekstovi

 
 

Osnovni nivo

 
 

Promocija - Promotivne akcije Izvora magije

 
 

IM Tim, 10/12/2007

NEŠTO SASVIM MALO I SKRIVENO

Bravo!

To što čitaš ove redove znači da si pravi poklonik igre Izvori magije, i pažljivi čitalac ovog sajta. Ako si još bio i dovoljno brz, imaš priliku da za ovo budeš nagrađen jednim sasvim malim poklonom...

Iz sasvim ličnih razloga (rođendani nekih dragih ljudi, koji padaju na današnji dan), u toku narednog dana (do kraja utorka, 11. decembra) važi poseban popust na svaku porudžbinu sa ovoga sajta: na ukupnu vrednost onoga što naručiš dobićeš, uz sve postojeće, i dodatnih 500 dinara popusta. I dalje plaćaš poštarinu, ali je sadržaj paketa samo tvoja stvar. Što se nas tiče, možeš naručiti sve što pomisliš, pa čak i samo dva besplatna paketa pojačanja, ili samo jedan skoro besplatan početni špil. Jedini uslovi su da popust važi samo za jednu porudžbinu na isto ime, i samo do srede.

Nadamo se da smo te malo obradovati ovom igrom brzine, a ako si zakasnio, ne očajavaj – već znaš da Doba Misterija donosi još mnogo novih poklona.

 
 
XHTML 1.0 Strict & CSS2
Copyright © 2005-2020 Izvorimagije.com