Pravila igrePitajte nas...Mapa sajtaForum Izvora
 
 

Odbrana Ida

11/4/2008

... Naziv špila (Odbrana Ida) nije samo simboličan, već na najbolji način opisuje izgled praktično svake partije. Protivniku će uvek izgledati da se borite za goli život...

 
 

Koja edicija Izvora vam se sviđa najviše do sada?

Izvorište (prva)

Plemenski ratovi

Doba Saveza

 
 

Tekstovi

 
 

Osnovni nivo

 
 

Promocija - Promotivne akcije Izvora magije

 
 

IM Tim, 2/4/2007

NOVA CENOVNA POLITIKA

Dragi igrači,

Od samog početka, Izvori magije balansiraju između dva suprotstavljena zahteva: da karte budu jeftinije, ali i da igra pokriva sopstvene troškove i stvara određenu zaradu. Do sada smo imali promotivne popuste koji su omogućavali igračima da naruče nove karte u toku promotivnog perioda (pre zvaničnog izlaska edicije).

Od danas, pokušaćemo da novom vrstom popusta još više približimo igru mnogima koji su pokazali interesovanje ali su Izvori do sada jednostavno bili preskupi za njih: uvodimo popust od 15% na sve proizvode objavljene pre 100 ili više dana.

 
Početni špilovi
 

Ovaj popust će, ako interesovanje bude zadovoljavajuće, postati trajni deo naše cenovne politike. U praksi to znači da će 15 dana pre i 100 dana nakon svog izlaska svaka edicija biti znatno jeftinija i pristupačnija. Svoju pravu cenu špilovi i pojačanja će držati samo tokom prvih 100 dana, što je period u kome je svaka edicija najtraženija, najekskluzivnija i donosi najveće prihode.

Ovakav pristup ne bi trebalo da ekonomski ugrozi igru, a nadamo se da će mnogima olakšati nabavku karti i pospešiti širenje Izvora magije. Popust se trenutno odnosi samo na ediciju Plemenski ratovi, jer je prva edicija u potpunosti rasprodata, ali kako se Izvori sada štampaju u znatno većim tiražima, treba očekivati da ubuduće izbor jeftinijih proizvoda stalno raste. U nadi da će vas ova vest obradovati, želimo vam još puno lepih trenutaka uz našu i vašu igru.

Ocenite ovaj tekst:

 
 
XHTML 1.0 Strict & CSS2
Copyright © 2005-2023 Izvorimagije.com