Pravila igrePitajte nas...Mapa sajtaForum Izvora
 
 

Dvostruka najezda

29/11/2006

"... Nekromanseri se vode jednostavnim načelom: “Ne možeš ubiti ono što nije živo”. Zbog toga su potpuno sigurni da odlazak bića na odlagalište nije i kraj igre za njega, već samo trenutni odmor..."

 
 

Koja edicija Izvora vam se sviđa najviše do sada?

Izvorište (prva)

Plemenski ratovi

Doba Saveza

 
 

Tekstovi

 
 

Osnovni nivo

 
 

Promocija - Promotivne akcije Izvora magije

 
 

Neimar, 17/3/2007

PRONAĐI SVOJ ODGOVOR

Dobro došli u novu eru IM sajta. S ponosom vam predstavljam poslednje novine, koje su verovatno najveće promene koja su ikada zadesile ovaj sajt. Čak i veće nego što to izgleda na prvi pogled, iako mi ovde morate verovati na reč. Odmah na početku želim da se zahvalim Dejanu, čoveku iz senke IM Tima, koji je ovoga puta prevazišao sam sebe: vratio se u prošlost, ispravio sve što se ispraviti moglo, i omogućio jednom statičkom sajtu da postane i više nego dinamički...

Dakle, šta vam danas predstavljam? Da krenem od manjih stvari: novi imidž. Dodavanjem pitanja nedelje i na naslovnu stranicu, sve najposećenije stranice sajta Izvorimagije.com (pitanje nedelje, karta nedelje, pozadine...) su od danas dostupne sa glavne stranice. Karta nedelje doživela je fejslifting i u celini uspešno smeštena na naslovnicu, odmah ispod onoga što je i najveći razlog mog oduševljenja.

Pretraga! Za mene, jedini komentar je “napokon”! “Šta je toliko spektakularno u tome?”, pitate se vi. Čitajte mi s usana: SVE ... je ... spektakularno! Koliko ste samo puta izgovorili nešto poput “Čini mi se da sam to pročitao negde na IM sajtu”? A sajt je postajao sve veći i sve nepregledniji, pa ste sve češće gubili trag informacija koje ste želeli da pronađete.

 
Karta: Knjige Starostavne

Od sada, sve što je ikada napisano i objavljeno na ovom sajtu postaje dostupno. Uz odvojene pretrage četiri najveće oblasti sajta (tekstovi, pitanja, karte i proizvodi), iz par pokušaja pronaći ćete bilo šta što ste ikada pročitali ovde, u našoj stalno rastućoj arhivi znanja... Najbolji bibliotekar koga ste ikada videli od danas brine o našoj magičnoj biblioteci; on nikada ne spava, nikada ne pravi pauzu, i nikada mu se ne dešava da zaboravi gde je to što tražite.

Pretraga će nam svima omogućiti da ponovo osetimo korisnost baze pitanja. Do sada se retko ko vraćao da pročita stranice i stranice nepovezanih pitanja, pa je postalo pomalo besmisleno stalno ih dopunjavati. Sada ćete jednostavnim kucanjem imena karte ili pojma koji vas zanima dobiti svega nekoliko pitanja, uz veliku verovatnoću da je odgovor koji tražite baš u njima. Naša molba da “pre slanja pitanja proverite da li je već istaknut odgovor na neko slično” napokon će prestati da bude nemoguća misija. I odgovori će se umnožiti...

 

Sada je jednostavno usred partije Izvora pogledati postoji li na sajtu odgovor na problematično pitanje zbog kojeg ste na ivici svađe. Tek tada ćete shvatiti koliko smo svi dobili... Toliko od mene, uz molbu za malu pomoć: može se desiti da novi sadržaji imaju svojih bubica i hirova, koji će se najbolje otkriti korišćenjem (i čak zloupotrebom) pretrage. Javite nam sve neoubičajene rezultate na koje naiđete, a mi ćemo već naći magične ruke da ih dovedu u red.

Ocenite ovaj tekst:

 
 
XHTML 1.0 Strict & CSS2
Copyright © 2005-2023 Izvorimagije.com