Pravila igrePitajte nas...Mapa sajtaForum Izvora
 
 

Par činjenica koje ne mogu da škode

31/05/2006

"... Po nepisanom pravilu Agresiva pobeđuje Kontrolu, Kontrola pobeđuje Šemu, a Šema pobeđuje Agresivu..."

 
 

Izvore magije igrate:

od samog početka

od Plemenskih ratova

od Doba Saveza

još uvek ne igram IM

 
 

Tekstovi

 
 

Osnovni nivo

 
 

Promocija - Promotivne akcije Izvora magije

 
 

IM Tim, 16/10/2006

RAZNE NOVOSTI

Veliki pozdrav za sve igrače!

Evo nekoliko novosti za vas o tome šta se dešava i šta će se dešavati u skoroj budućnosti. Najzanimljivija novost je svakako činjenica da je “proradilo” Izvorište. Baza karata osvežena je edicijom Plemenski ratovi, što će olakšati pregled karti i osmišljavanje vaših špilova. Verovatno ste već “zavirili” u našu magičnu kolekciju, a ako niste, Izvorište čeka na vas ovde.

Ovom prilikom želimo sve da vas pozovemo na zvaničnu promociju edicije Plemenski ratovi, koja će se održati u prostorijama Pedagoškog muzeja u Beogradu, u subotu 21. oktobra sa početkom u 16 časova. Adresa muzeja je Uzun Mirkova 14 (kod Kalemegdana). Glavni deo promocije predstavlja izložba radova IM umetnika. Kako će otvaranju izložbe prisustvovati većina umetnika, ovo je i jedinstvena prilika da vaše karte potpišu autori ilustracija na njima. Ulaz je slobodan, svi ste pozvani, pa dođite da provedemo jedno prijatno popodne i pogledamo slike u punoj veličini i sa svim detaljima. Da ne zaboravimo: svaki posetilac dobija promo kartu Izvora magije koja će biti javno dostupna tek krajem godine. Nakon otvaranja i kraćeg programa, izložba će biti otvorena za posetioce i tokom naredne sedmice, svakog radnog dana u vremenu od 11 do 17 časova. Ispod možete videti kako je ovaj izložbeni prostor izgledao neposredno pre početka prvog Nacionalnog turnira, a očekujemo da ga izloženi radovi ovoga puta učine još lepšim.

 
karta: Pedagoški muzej
 

Ovo je pravo mesto da vas obavestimo i o jednoj promotivnoj akciji koja počinje od 1. novembra. Naziv akcije je “Raširi magiju”. Cilj je što veće širenje baze igrača, u čemu očekujemo pomoć od vas. O čemu se ovde radi? Svaki registrovani igrač Izvora magije (tj. svako ko poseduje sopstveni RIM broj) treba da pokuša da nauči još nekog prijatelja da igra Izvore. Ukoliko uspe u tome, treba da ga dovede na turnir u bilo kom klubu, gde će novi igrač dobiti sopstveni RIM broj i učestvovati na turniru. Nakon što novi igrač dospe na rang listu (za šta je potrebno deset odigranih mečeva, što su dva do tri turnira), oba igrača (i učitelj i učenik) dobijaju po jedan paket pojačanja kao nagradu. Na kraju sezone, najbolje rangirani novi igrač dobiće i posebnu nagradu za najboljeg debitanta, koju ćemo od sada dodeljivati jednom godišnje, nakon Nacionalnog turnira i konačnog zaključavanja godišnje rang-liste.

Nova takmičarska sezona je počela promotivnim turnirima, i uskoro ponovo osvežavamo rang-listu. Od sada će rangiranje imati dve kategorije: tekuću sezonsku rang-listu koja će se resetovati na početku svake nove sezone, i kategoriju “Najbolji među najboljima”. Svaki priznati turnir će učestvovati u rangiranju na obe liste, ali je razlika u tome što će sezonska rang-lista kretati od nule na početku svake sezone, dok će rezultati na “all-time” listi biti vaše “trajno vlasništvo” i sumiranje onoga što ste uradili u svojoj takmičarskoj karijeri.

Pre par dana je uspostavljena saradnja sa domaćim aukcijskim sajtom limundo.com, na kome je otvorena kategorija sa društvenim igrama, u okviru koje Izvori magije imaju svoju posebnu podkategoriju. Ovo bi trebalo da bude mesto na kome možete od drugih igrača nabaviti pojedinačne karte koje tražite ili prodati one koje vam nisu neophodne, kao i pravo mesto za trgovinu svim dodatnim sitnicama, kakve su promo majice, promo karte i sve ostalo što ima ikakve veze sa Izvorima. Uspeh ovog aukcijskog dela zavisi samo od vas i vaše ponude i potražnje, pa se registrujte i isprobajte kako se to radi u svetu. Za direktan link na kategoriju sa nazivom Izvori magije, kliknite ovde.

Krajem godine očekuje nas još jedna promotivna akcija. Verovatno znate da 15. decembra Izvori magije slave svoj prvi rođendan, i može se reći da smo tek prohodali, ali su nam koraci sve sigurniji. Tim povodom, očekujte male poklone od Izvora magije povodom našeg velikog jubileja. Sa nadom u još mnogo lepih trenutaka, želimo vam sve najbolje, i neka je magija uvek sa vama.

Ocenite ovaj tekst:

 
 
XHTML 1.0 Strict & CSS2
Copyright © 2005-2023 Izvorimagije.com