Pravila igrePitajte nas...Mapa sajtaForum Izvora
 
 

Esnaf manipulatora

13/11/2006

"... Dragi moji čarobnjaci, i svi vi koji uživate u manipulaciji igrom, oprobajte svoje veštine sa ovim špilom i pokažite protivnicima da su struje magije sa vama..."

 
 

Na sajtu najviše volite tekstove:

o prepravljanju početnih špilova

sa idejama za sastavljanje novih špilova

o strategijama

turnirske izveštaje sa takmičarskim špilovima

fantazijske priče i opuštene tekstove

volim sve što vole mladi!

 
 

Tekstovi

 
 

Takmičarski deo

 
 

Informacije - Sve u vezi sa takmičenjima

 
 

IM Tim, 22/9/2006

VEŽITE SE, POLEĆEMO...

Dragi igrači, počinjemo!

U subotu i nedelju se održavaju prvi promotivni turniri, što će za mnoge od vas biti prilika da se susretnu sa kartama nove edicije desetak dana pre njenog izlaska. Svaki klub je, uz komplete za već prijavljene, obezbedio i po par kompleta za učesnike koji se prijave u poslednjem trenutku, pa izvolite... Želimo vam mnogo sreće i dobru zabavu!

Nakon prvih turnira, ulazimo u poslednju sedmicu najava i predstavljanja novih karata, dok je idući vikend rezervisan za drugi krug promotivnih turnira. Po izlasku edicije, vraćamo se uobičajenim tekstovima o strategijama i prepravljanju špilova, a do tada, evo još jedne nove karte za vas...

 
karta: Znamenje Ptice
 

Dok će većina ići utabanim stazama tema iz početnih špilova, Znamenje Ptice je karta namenjena hrabrijim igračima. Ova karta je očigledan “motor” još jednog plemena i način da svoje gubitke pretvorite u stratešku prednost. Znamenje svim bićima čiji tip je Ptica daje bonus koji se vremenom povećava. Kada pogine jedna tvoja ptica, sve ostale imaju +10/+10. Kada pogine druga, sve ostale imaju +20/+20! Očigledno odlična karta...

... Ali, da li postoji dovoljno ptica da se od njih napravi kvalitetan špil? Da li taj špil može da se meri sa ostalim dominantnim plemenima? Da li postoji još ovakvih karti, koje bi omogućile i pokušaje sastavljanja plemenskih špilova za ostale zapostavljene rase? Vampiri? Zmajevi? Zveri? Sveštenici? Iluzije? Da li je došao trenutak da i vodenjaci konačno prorade? Odgovore na ova pitanja vam nećemo dati. Još desetak dana, pa počinju Plemenski ratovi, kada ćete odgovore potražiti sami!

Za kraj, evo još jedne informacije o zanimljivom događaju koji će se održati u Beogradu, verovatno sredinom oktobra. U pitanju je promocija edicije Plemenski ratovi, čiji glavni deo predstavlja izložba radova IM umetnika. Dođite da se družimo, pogledajte slike u pravoj veličini i sa svim detaljima, i provedite prijatno popodne sa nama. Promociji će prisustvovati i većina umetnika, pa iskoristite jedinstvenu priliku da vaše karte potpišu autori ilustracija na njima. Tačan datum i detalje o ovom događaju potražite početkom oktobra na ovom sajtu.

Ocenite ovaj tekst:

 
 
XHTML 1.0 Strict & CSS2
Copyright © 2005-2023 Izvorimagije.com