Pravila igrePitajte nas...Mapa sajtaForum Izvora
 
 

Stare priče za nove igrače

03/10/2006

"... Još jednom naglašavam da nije izmenjena ni jedna jedina reč iz originalnih tekstova , pa evo prilike da se novi igrači uvere kako vreme izuzetno malo utiče na osnovne postulate igre..."

 
 

Slovenske mitologije u Izvorima ima:

premalo

taman koliko treba

suviše

nisam probao igru

 
 

Tekstovi

 
 

Osnovni nivo

 
 

Magija Izvora - Magični svet igre Izvori magije

 
 

Atrian, 15/9/2006

PROBLEMATIČNI BULJUK

“Gazda, trupe su okupljene i spremne! Samo čekamo tvoj znak, pa da upadnemo tamo i napravimo ršum. Ala će da im pokratimo one nji’ove šiljate uši... Ene ga Korig, već počeo da pravi ogrlicu za nji’. A, šta da uradimo sa našim 'prijateljima', unervozili se jer još nisu dobili...” Fijuk sekire je prekinuo bujicu reči. Mrtve usne su se još uvek bezglasno pomerale dok se glava kotrljala po prašini. “Dovedite mi Koriga i Miu... i postarajte se da ne vide lešinu ovog brbljivca”.

Kroz nekoliko časaka, Orkovođi priđoše devojka obavijena skerletnim ogrtačem i krupni ork izbrazdan ožiljcima i sa dugim perčinom. “Plamenu Dajboga, nadam se da si spremna i da tvoji elementalisti neće pokleknuti u ovom odsudnom trenutku”. Plamenovi zaigraše oko devojke, isijavali su čak i iz njenih očiju dajući čudni sjaj njenom osmehu. “Voljom Vatre, još koliko večeras će od Talanske šume ostati samo zgarište”. “A ti, Koriže, da li su tvoji ratnici spremni?”- upita Orkovođa. “Nemaj brige vođo, vile će oplakivati dan kada smo se moj buljuk i ja pojavili”. “Onda, za Vatrene planine, za Dajboga, za Vatru... u POBEDU!!!”

Kliknite ovde da vidite Korigovu bandu...

 
karta: Buljuk Orkova
 

Crvena, a pogotovo orkovi se vode jednostavnom logikom... u broju je snaga. Ova karta će vam omogućiti da preko nje uvedete u igru ne jedno, već ČETIRI bića! Bilo da ih koristite u napadu ili u odbrani, ovi “mali” orkovi će vam biti itekako korisni. Još ako je u blizini Orkovođa, ovaj buljuk će postati prava napast za protivnika. Uz to, nema bolje garancije da će još jedna Ork Banda napasti već u petom potezu. Dakle, drage Orkovođe, sekire u ruke i osvajajte u ime Vatre!

Ocenite ovaj tekst:

 
 
XHTML 1.0 Strict & CSS2
Copyright © 2005-2021 Izvorimagije.com