Pravila igrePitajte nas...Mapa sajtaForum Izvora
 
 

Mržnja među bojama

23/11/2005

"... Zelena posmatra prirodni svet i vidi u njemu suštinu života. Plava u istom prizoru vidi samo prirodne resurse koje može iskoristiti u svojim eksperimentima u potrazi za znanjem..."

 
 

Kako biste ocenili broj odgovorenih pitanja na sajtu?

Malo ih je, uglavnom ne pronađem odgovor

Može to i bolje, mada često nalazim odgovore

Odgovarajte i dalje samo na najčešća pitanja!

 
 

Tekstovi

 
 

Osnovni nivo

 
 

Promocija - Promotivne akcije Izvora magije

 
 

IM Tim, 31/8/2006

PROMOTIVNI POPUST I NAGRADNA IGRA!

Dragi igrači, pažnja!

Kažu da ono što je bilo dobro ne treba menjati... U cilju što boljeg promovisanja igre “Izvori magije” i edicije Plemenski ratovi, ponovo nudimo popust od 15% na sve narudžbine u toku promotivnog perioda (koji traje do 30. septembra 2006.)!

Igra će dan nakon zvaničnog objavljivanja (2. oktobar) biti poslata svim naručiocima, koji će je platiti (sa popustom od 15%) prilikom preuzimanja. Sve narudžbine u promotivnom periodu će pre isporuke biti proverene putem telefona. “Izvore magije” možete naručiti putem ovog sajta, na tel. 034/331-422, svakog radnog dana od 08-20 h, ili na 064/302-6926, svakog dana od 12-20h. Po izlasku edicije, loptu preuzimaju naši klubovi i distributeri, kod kojih već sada možete da pogledate i isprobate karte prve edicije, a od 2. oktobra i Plemenske ratove.

Pored popusta od 15% na sve narudžbine u toku promotivnog perioda (pogledajte cenovnik), pokrenuli smo i nagradnu igru. Nagradna igra je bila dočekana sa oduševljenjem u prvoj ediciji, pa nema razloga da je ne ponovimo...

SVI koji naruče igru (bilo koji “početni špil” ili “paket pojačanja”) putem ovog sajta do 30.09.2006. automatski su i učesnici u nagradnoj igri.
A nagrade su, naravno, karte...

Najsrećniji učesnik dobiće kompletan set od 5 početnih špilova predstojeće edicije Plemenski ratovi (po jedan za svaku boju) i 5 paketa pojačanja (dodatnih 75 karti za prepravljanje vaših špilova)! Još pet (5) igrača dobiće utešne nagrade – po jedan početni špil po izboru, obogaćen sa 2 paketa pojačanja (dodatnih 30 karti za pojačavanje izabranog špila).

Magija “Plemenskih ratova” počinje! Naručite karte sada i automatski učestvujte u nagradnoj igri, uz šansu da veoma brzo obogatite svoju kolekciju.

Imena srećnih dobitnika biće istaknuta na ovom sajtu u utorak, 03.10.2006. godine.

Ocenite ovaj tekst:

 
 
XHTML 1.0 Strict & CSS2
Copyright © 2005-2023 Izvorimagije.com