Pravila igrePitajte nas...Mapa sajtaForum Izvora
 
 

Izveštaj i špilovi sa BG kvalifikacija 2007

06/05/2007

"... Najveći IM turnir do sada, ali ni 43 takmičara nisu bila problem za njega..."

 
 

Da li čitate propratne tekstove na kartama?

Da, uvek!

Ponekad

Skoro nikad

 
 

Proizvodi

 
 

Ostali proizvodi

 
 

Satirik – Herojska potraga

 
 

Satirik – Herojska potraga je fantazijska avanturistička igra na tabli za 2-5 igrača starijih od 10 godina, igriva za 25-50 minuta. Igra je urađena po svetskim standardima (metalne figure, velika tvrda tabla sa četvorostrukim sklapanjem, kockice, žetoni, 2 špila karata u sopstvenim kutijama, pravila i pozadinska priča na 32 stranice...). Veoma je jednostavna za učenje (dosta je lakša od Izvora magije), a istovremeno i veoma zarazna. Evo slika 5 heroja (po jedan za svakog igrača), koji se bore za pobedu u igri:

 
Satirik – Herojska potraga
 

Tokom svake avanture, u kojoj igraš jednog od 5 hrabrih heroja, nalazićeš magične predmete koje koristiš samo jednom i opreme koje ti daju trajne bonuse, sretaćeš saputnike koji ti mogu pomoći ili odmoći u tvojoj potrazi, borićeš se sa čuvarima neosvojenih regija, ali i sa ostalim herojima, a nepredvidivi događaji će dramatično menjati tok tvoje avanture. Evo i pregleda sadržaja koji se skriva u kutiji:

 
Satirik: sadržaj kutije
 

Drevna mapa je drastično veća od kutije u kojoj igra stiže, što je omogućeno njenim četvorostrukim sklapanjem. Mapa je izrađena od tvrdog materijala, sa kožnim naličjem i kvalitetno odštampanim i savršeno uklopljenim delom za igru.

 
 
Satirik: Rasklapanje drevne mape
 

Metalne figure, kockice i žetoni stoje u dve zasebne plastične kesice sa zatvaračem.

 
 
Satirik: Figure, žetoni i kockice u kesicama
 

Igra Satirik – Herojska potraga stiže sa čak 125 karata u dve zasebne kutije.

 
 
Satirik: Kutije za karte
 

Pravila se mogu pročitati odjednom, ali i koristiti tokom igre za podsećanje kako šta radi. Digitalnu verziju ovih pravila možete pronaći i na ovom sajtu, u pdf formatu (potreban AcrobatReader). Ovaj dokument (4 MB) možete preuzeti ovde.

 
 
Satirik: Listanje knjižice
 

Igru „Satirik – Herojska potraga“ možete naručiti preko sajta Izvora magije, po ceni znatno nižoj od svetskih standarda za ovakvu opremljenost, svega 2.500 din.

Stanje: igra je rasprodata i ne može se naručiti!

 
 
XHTML 1.0 Strict & CSS2
Copyright © 2005-2023 Izvorimagije.com