Pravila igrePitajte nas...Mapa sajtaForum Izvora
 
 

Prvi koraci - strategija otvaranja

06/12/2005

"... Ono što me je oborilo sa nogu bio je tako jednostavan, a opet genijalan početni koncept: svaka karta mora da radi bar dve stvari. Kako? Onda su mi pokazali..."

 
 

Šta mislite o draftu/limitu?

Najzanimljiviji format

Zanimljivo i preskupo

Nisam probao, tek ću

Ne zanima me, igram samo gotovim špilovima

 
 

Pretraga pitanja

 
 

Rezultati pretrage pitanja

 
 

Traženi termin: ujedinjenje

 
 

Važna napomena: za tačne rezultate pretrage koristite latinična slova š č ć đ ž !

 
 
Mirza - Kada igram Ujedinjenje, da li mogu da žrtvujem izvore koje sam upravo ubacio u igru pomoću iste te karte?
Da, možeš, jer u toku razrešenja te magije prvo pronalaziš karte koje uvodiš kao izvore, pa tek zatim žrtvuješ izvore. Ali, ne možeš aktivirati te novouvedene izvore pre žrtvovanja (kako bi proizveo manu), jer tokom razrešenja niti imaš prednost, niti se od tebe zahteva plaćanje manom.
Aleksandar - Neko igra Ujedinjenje, nađe 5 karti, stavi ih kao izvore, i kada na kraju žrtvuje pet izvora može li da ih aktivira za manu?
Pre žrtvovanja NE može aktivirati izvore. Mana osobine ne koriste niz (izvorište se puni momentalno) i mogu se igrati kad god igrač ima prednost ili se od njega zahteva da plati manom. Ipak, u trenutku razrešavanja Ujedinjenja igrač niti ima prednost, niti neko pravilo/efekat od njega traži plaćanje manom, pa on neće biti u prilici da aktivira izvore pre nego što se magija razreši i on žrtvuje 5 izvora. Znaj i da ne moraš pronaći svih 5 karti ako ne želiš, čak ni ako ih imaš u biblioteci.

Broj pronađenih pitanja: 2

 
 
XHTML 1.0 Strict & CSS2
Copyright © 2005-2020 Izvorimagije.com