Pravila igrePitajte nas...Mapa sajtaForum Izvora
 
 

Nova uzbuđenja za sva pokolenja

28/12/2007

... Među dvobojnim kartama ćete pronaći neka od najboljih oružja koja će vas navoditi da poželite da uparite bar te dve, ili baš te dve boje u špilu...

 
 

Da li čitate fantazijske priče o svetu Izvora na ovom sajtu?

Čitam

Ne čitam

Pročitam ponekad

 
 

Tekstovi

 
 

Osnovni nivo

 
 

Promocija - Promotivne akcije Izvora magije

 
 

Alisa, 25/6/2007

PROMO KARTE I LISTA ŠPILOVA

Zdravo! Vredni smo uprkos tropskim vrućinama, pa evo još par novosti na IM sajtu:

Promo karte je naziv novog dela sajta u okviru Izvorišta koji se bavi baš time - svim do sada objavljenim promotivnim kartama Izvora magije. Ovaj deo sajta će, naravno, biti dopunjavan nakon štampanja novih promo karti ili otkrivanja onih koje su već odštampane, ali su za sada još uvek nedostupne igračima. Do pogledate ovu najnoviju „arhivsku“ celinu IM sajta, kliknite ovde.

Lista špilova - Doba Saveza je već standardna lista svih karti, ovoga puta za Doba Saveza, za koju smo dobili poprilično vaših zahteva iako smo verovali da ove liste koristi izuzetno mali broj igrača (služe uglavnom za prijavu špilova na organizovanim takmičenjima). Ovu najnoviju listu pronađite na stranici sa takmičarskim dokumentima, koju možete pogledati ovde.

Želim i da vas podsetim na našu do sada najtežu nagradnu igru koja još uvek čeka svog dobitnika! Detalje možete pronaći na kraju ovog teksta, a ukratko: vaš zadatak je samo da pronađete 3 karte Doba Saveza koje se pojavljuju u po dve različito ilustrovane varijante, i da nam javite imena ovih karti i svih autora koji su ih ilustrovali. Kako je ovo prilično ozbiljan zadatak, po dobijanju tačnog odgovora objavićemo ime dobitnika vrednih nagrada u tekstu koji će takođe objasniti i motive za ove „alternativne“ ilustracije. (Dopunjeno: rešenje potražite u ovom tekstu!)

Toliko, uživajte u dugom toplom letu!

Ocenite ovaj tekst:

 
 
XHTML 1.0 Strict & CSS2
Copyright © 2005-2017 Izvorimagije.com