Pravila igrePitajte nas...Mapa sajtaForum Izvora
 
 

Dvostruka najezda

29/11/2006

"... Nekromanseri se vode jednostavnim načelom: “Ne možeš ubiti ono što nije živo”. Zbog toga su potpuno sigurni da odlazak bića na odlagalište nije i kraj igre za njega, već samo trenutni odmor..."

 
 

Da li čitate fantazijske priče o svetu Izvora na ovom sajtu?

Čitam

Ne čitam

Pročitam ponekad

 
 

Pretraga pitanja

 
 

Rezultati pretrage pitanja

 
 

Traženi termin: Veštičje Gumno

 
 

Važna napomena: za tačne rezultate pretrage koristite latinična slova š č ć đ ž !

 
 
Miodrag (021/6394-...) - Mogu li na Veštičje Gumno (ili Dete iz Kamena), koji su neuništivi, igrati nešto poput Raščinjavanja ako mi to odgovara iz nekog razloga (npr. da bih vukao kartu preko Rđe)? - 5/10/2008
Ne možeš, jer neuništivi permanenti uopšte ne mogu biti "gađani" ničim što kaže "uništi". Neće ih uništiti ni globalna uništavanja (poput Loptastih Munja), a kada pomenuto Dete iz Kamena postane biće ono nije ispravna meta ni za Teror Mraka (koji takođe u tekstu kaže "uništi"). U Izvorima osobine i magije uopšte ne mogu biti igrane na očigledno pogrešno odabranu metu, bez obzira da li se definisanje ispravnosti mete nalazi na karti koja se igra, ili na njenoj meti (kao u slučaju Trola, nesprečivih magija i neuništivih permanenata – Nedokučivi Trol kaže da ne može biti odabran magijama ili osobinama koje kontrolišu protivnici, pa je on neispravna meta za bilo koju protivnikovu magiju koja gađa "odabrano" biće ili permanent, Buđenje Svaroga je neispravna meta za svaku "spreči" magiju, neuništivi permanenti su neispravna meta za svaku "uništi" magiju).

Broj pronađenih pitanja: 1

 
 
XHTML 1.0 Strict & CSS2
Copyright © 2005-2019 Izvorimagije.com