Pravila igrePitajte nas...Mapa sajtaForum Izvora
 
 

Valakija

25/12/2006

"... Valakija je jedna od najstarijih zemalja, možda i prva koja je naseljena. Sada će te čuti istinu, čistu i jasnu kao zidovi Stribogovog dvora."

 
 

Koja je vaša omiljena varijanta Izvora?

Klasična 1na1

2na2 Magično Srce

2na2 Pakt

3na3 Kraljeva Garda

3+ (svako za sebe)

Format Plem. ratovi

Format Jednoumlje

Kakve, bre, varijante i formati?

 
 

Pretraga pitanja

 
 

Rezultati pretrage pitanja

 
 

Traženi termin: Veštičje Gumno

 
 

Važna napomena: za tačne rezultate pretrage koristite latinična slova š č ć đ ž !

 
 
Miodrag (021/6394-...) - Mogu li na Veštičje Gumno (ili Dete iz Kamena), koji su neuništivi, igrati nešto poput Raščinjavanja ako mi to odgovara iz nekog razloga (npr. da bih vukao kartu preko Rđe)? - 5/10/2008
Ne možeš, jer neuništivi permanenti uopšte ne mogu biti "gađani" ničim što kaže "uništi". Neće ih uništiti ni globalna uništavanja (poput Loptastih Munja), a kada pomenuto Dete iz Kamena postane biće ono nije ispravna meta ni za Teror Mraka (koji takođe u tekstu kaže "uništi"). U Izvorima osobine i magije uopšte ne mogu biti igrane na očigledno pogrešno odabranu metu, bez obzira da li se definisanje ispravnosti mete nalazi na karti koja se igra, ili na njenoj meti (kao u slučaju Trola, nesprečivih magija i neuništivih permanenata – Nedokučivi Trol kaže da ne može biti odabran magijama ili osobinama koje kontrolišu protivnici, pa je on neispravna meta za bilo koju protivnikovu magiju koja gađa "odabrano" biće ili permanent, Buđenje Svaroga je neispravna meta za svaku "spreči" magiju, neuništivi permanenti su neispravna meta za svaku "uništi" magiju).

Broj pronađenih pitanja: 1

 
 
XHTML 1.0 Strict & CSS2
Copyright © 2005-2019 Izvorimagije.com