Pravila igrePitajte nas...Mapa sajtaForum Izvora
 
 

Dani Fantazije 2007 - Slike govore

02/04/2007

"... Kažu da slika govori više od 1000 reči... zato, pustimo slike da govore umesto nas..."

 
 

Citiranje pesnika u propratnom tekstu na karti:

podržavam

ne podržavam

 
 

Tekstovi

 
 

Osnovni nivo

 
 

Promocija - Promotivne akcije Izvora magije

 
 

STALNI KONKURS ZA NOVE UMETNIKE

Želite da i vaši radovi postanu deo zaista kvalitetne igre? Na pravom ste mestu!

Kao već sada vodeći srpski izdavač ozbiljnih društvenih igara (odgovorni smo za naslove kao što su Izvori magije i Satirik – Herojska potraga) imamo konstantnu potrebu za novim talentovanim umetnicima. Ukoliko ste maštoviti, kreativni i vredni, javite nam se i učestvujte u stvaranju vizuelnog identiteta naših magičnih svetova.

Kako se prijaviti?
Za početak, potrebno je da nam se javite na e-mail i pošaljete skenirani preview nekih vaših dosadašnjih radova u jpeg formatu. Ukoliko nam se radovi dopadnu, kontaktiraćemo vas. Znajte da postoji i mogućnost otkupa vaših već gotovih radova, ukoliko su odgovarajuće tematike i neobjavljivani do sada. Budite upozoreni: iako plaćamo (još uvek) malo, od vas tražimo zaista mnogo! Ipak, nudimo vam početak dugotrajne saradnje, pouzdanu afirmaciju na balkanskim prostorima i način da vaši radovi veoma brzo nađu svoj put do veoma ozbiljne publike. Entuzijazam, odgovornost i želja za dokazivanjem su neophodni, pa čak i mnogo važniji od vašeg dosadašnjeg umetničkog iskustva!

Koje tehnike su dozvoljene?
Sve! Želimo da što manje utičemo na stil i umetnički izraz naših umetnika, pa prihvatamo radove urađene svim mogućim tehnikama, od drvenih boja do ulja na platnu. Takođe prihvatamo i digitalno urađene radove. Jedini uslov je da rad bude u koloru, što uključuje i kompletnu pozadinu. I, naravno, da bude dovoljno kvalitetan.

Koji format radova je dovoljan?
Za fizičke radove, minimalna prihvatljiva veličina je A4 format. Za digitalne radove, minimalna prihvatljiva veličina je format 1024x768 u 300dpi. Svi radovi treba da budu u „landscape“ formatu, tj. da je širina veća od visine. Za preview, dovoljna je rezolucija 800x600 u 72dpi.

Javite nam se da zajedno pravimo magiju! Ukoliko imate dodatna pitanja ili predloge, ne oklevajte, već nam se odmah obratite mail-om i očekujte brzi odgovor.

 
 
XHTML 1.0 Strict & CSS2
Copyright © 2005-2019 Izvorimagije.com