Pravila igrePitajte nas...Mapa sajtaForum Izvora
 
 

Neformalna pravila ili par prijateljskih saveta

11/04/2006

"... Neke situacije muče većinu igrača koji počinju, ali i neke prekaljene vukove. Evo kratkog pregleda nekih uobičajenih problema, i jednostavnih rešenja za njih..."

 
 

Koja je vaša omiljena varijanta Izvora?

Klasična 1na1

2na2 Magično Srce

2na2 Pakt

3na3 Kraljeva Garda

3+ (svako za sebe)

Format Plem. ratovi

Format Jednoumlje

Kakve, bre, varijante i formati?

 
 

Tekstovi

 
 

Osnovni nivo

 
 

Promocija - Promotivne akcije Izvora magije

 
 

2/9/2013

„BAJKA NAD BAJKAMA“ OD AUTORA „SLOVENSKE MITOLOGIJE“

„Bajka nad bajkama: Senka u tami“, prvi deo zamišljene avanturističko-fantastične trilogije nastale na predlošku motiva iz slovenske mitologije autora Nenada Gajića, od kraja avgusta može se naći u svim Delfi knjižarama, Laguninim klubovima čitalaca i na sajtovima www.laguna.rs i www.delfi.rs. Ilustracije i vinjete za ovu knjigu radili su poznati ilustratori igre Izvori magije, i to Dušan Marković i Zoran Milenković, dok je mapu izradio i veštom rukom kaligrafski ispisao Ivan Nastić. Za ovaj epski roman prema motivima bajki i pesama na kojima su odrastale generacije urađena je i video najava, tj. trejler. Reditelj je Bogdan Čurguz, bajkovitu muziku utkao je Talisman, a kompletan video može se pogledati na zvaničnoj stranici knjige.

 
Knjiga: Bajka nad bajkama - Senka u tami

„Bajka nad bajkama: Senka u tami“ debitovala je, uz dobar prijem čitalaca, na 15. mestu Lagunine top-liste za mesec septembar 2013.

Neobična družina, okupljena nizom naizgled slučajnih događaja, postepeno otkriva da nije sve onako kao što izgleda. Slepa devojčica, megdandžija, čobanin i hromi lopov, u trci za gole živote, probijaće se kroz živopisni svet mitskih bića i zaboravljenih gradova, dok njihovim koracima kao da upravljaju drevni slovenski bogovi. Jesu li junaci tek marionete mlade i zavodljive veštice, vođene sopstvenim skrivenim motivima, ili u pozadini svega zaista vrebaju užasne mračne sile iz neizmerne dubine vremena? Mapa izvezena magičnim nitima otkriva delić tajni u uvodnom delu velike slovenske sage čiji nastavak ćete s nestrpljenjem iščekivati!

 

Nenad Gajić osmislio je 2005. igru Izvori magije i bestseler „Slovenska mitologija“ (www.slovenskamitologija.rs), sveobuhvatnu ilustrovanu knjigu enciklopedijskog tipa koja je objavljena u izdanju Lagune 2011. godine. Pisanje smatra svojom istinskom profesijom i životnim putem, a nauku omiljenim hobijem. Uz krevet drži spakovan kofer i uvek je spreman da pođe na put po svetu u potrazi za novim saznanjima i inspiracijom. Sajt pisca sa odlomcima knjige je: www.nenadgajic.org.

 
 
Laguna Top-40 septembar 2013
 
 
 
 
Trejler za knjigu „Bajka nad bajkama“ Nenada Gajića
 
 

Ocenite ovaj tekst:

 
 
XHTML 1.0 Strict & CSS2
Copyright © 2005-2019 Izvorimagije.com