Pravila igrePitajte nas...Mapa sajtaForum Izvora
 
 

Niz raznih mogućnosti

02/02/2006

"... Mehanizam igre je sledeći: jednom kada je osobina na nizu više ništa ne može da utiče na nju, bez obzira šta se u međuvremenu desilo sa permanentom na kome je zapisana..."

 
 

Kako biste ocenili broj odgovorenih pitanja na sajtu?

Malo ih je, uglavnom ne pronađem odgovor

Može to i bolje, mada često nalazim odgovore

Odgovarajte i dalje samo na najčešća pitanja!

 
 

Tekstovi

 
 

Osnovni nivo

 
 

Promocija - Promotivne akcije Izvora magije

 
 

Alisa, 16/5/2007

ŠIROKI SPEKTAR

Zdravo!

Za danas, jedna ali vredna karta. Ona treba da najavi da su istaknuti tzv. „dodaci o strategiji“ svih početnih špilova, kao i spiskovi – ovo drugo će, međutim, proraditi tek kada u bazu karata unesemo sve karte za Doba Saveza.

Dakle, karta je na kutiji špila Dreka iz Tame, i ovo je rad koji nam je preporučio Gorana Josića kao jednog od najboljih ilustratora sa ovih prostora. Karta na kojoj se našao je takođe i karta čiji će ulazak u igru označiti izgubljenu partiju za skoro sve jednobojne špilove. Ona će vam, takođe, konačno i potpuno razjasniti kako tačno rade ovi šareni drekavci... Pre nove karte, podsetite se putokaza koji smo vam dali još na početku Plemenskih ratova, kada se pojavio Drekavac iz Vira. On je bio plav, a kliknite ovde da vidite boju nove karte...

 
Izvori magije: Spektralni Drekavac
 

Eto... kada pogledam ovog lepotana, prosto u pozadini začujem baršunasti glas koji upućuje sledeću poruku: „Spektralni Drekavac – igrajte višebojnim špilovima“. Jer, ne želim da znam kako bih se osećala kada bi SVA protivnikova bića bila neuništiva i nezaustavljiva za mene!?! Odjavljujem se direktnim linkovima za tekstove o početnim špilovima, pa izaberite bar jedan svoj. Garantujemo potpuno drugačije igračko iskustvo nego do sada, i tri strateški potpuno različita špila: jedan koji radi odmah i brzo, jedan koji radi kada partija malo odmakne, i jedan koji je prava pravcata eksplozija kada proradi!

Ocenite ovaj tekst:

 
 
XHTML 1.0 Strict & CSS2
Copyright © 2005-2020 Izvorimagije.com