Pravila igrePitajte nas...Mapa sajtaForum Izvora
 
 

Alisa u nekoj drugoj zemlji

23/11/2005

"... Igra mi se zaista čini zanimljivom. Karte su super, lepo izgledaju, imaju vrhunske slike... I ne samo slike, tekstovi na kartama su fenomenalni... Hej, pa ovo je nešto zanimljivo!..."

 
 

Da li se takmičite na turnirima?

Da

Ne

Ranije, sada više ne

Tek ću se takmičiti!

 
 

Pretraga pitanja

 
 

Rezultati pretrage pitanja

 
 

Traženi termin: Urastanje

 
 

Važna napomena: za tačne rezultate pretrage koristite latinična slova š č ć đ ž !

 
 
Marko (063/7713-...) - Molim vas, pomozite mi da ne ubijem druga! :) Situacija je sledeća: igram Dužda Svetlosti, on odgovara Podmićivanjem i moj Dužd ulazi u igru pod njegovom kontrolom. Dovde je sve u redu, ali uskoro Dužd gine, a moj drug tvrdi da ga sada može i ukloniti van igre, i da je on taj koji traži promenu u svom špilu! I povrh svega, nakon što mi je uklonio Dužda van igre, tvdi da u špilu nije našao promenu koju će ubaciti u igru, a dobro znam da ima oreol Urastanje u špilu (i značilo bi mi da ga „ispuca“ jer u igri trenutno nema nijednog bića)! - 23/3/2008
Molimo te da ne ubiješ druga, iako je on sasvim u pravu! Kada Dužd „pogine“, njegovu izazvanu osobinu kontroliše igrač koji ga je kontrolisao u tom trenutku (ovo je uporedivo npr. sa osobinom Kužne Nakaze, gde -10/-10 biću daje uvek igrač koji je kontrolisao Nakazu). Dužd odlazi na odlagalište vlasnika (tvoje), pa ako je i dalje tamo kada se njegova osobina razreši, igrač koji kontroliše tu osobinu (tvoj drug) ga može ukloniti van igre, što će mu dozvoliti da pretraži svoju biblioteku za promenom koju će ubaciti u igru. Iako ti znaš da on ima Urastanje u špilu (oreoli su takođe promene), njegova biblioteka nije „javna“ zona, i on nije obavezan da pronađe promenu ako to ne želi (jednostavno će reći da je nije našao). Sa njegove strane, briljantno odigrano, a tebi ostaje samo da ga pohvališ zbog toga. ;)

Broj pronađenih pitanja: 1

 
 
XHTML 1.0 Strict & CSS2
Copyright © 2005-2020 Izvorimagije.com