Pravila igrePitajte nas...Mapa sajtaForum Izvora
 
 

Magične zagonetke I: Slagalica od slika

16/3/2008

... Ova kolumna neće imati precizan ritam izlaženja. Možda će imati svega par nastavaka, a možda i par desetina. Nastavci će se pojavljivati samo onda kada imam neku zanimljivu pitalicu za vas, a odgovor ćete pronalaziti desetak dana kasnije, kao dopunu originalnog teksta u kome je pitanje i postavljeno...

 
 

Da li čitate tekstove na sajtu?

Čitam sve tekstove!

Samo najzanimljivije

Retko čitam tekstove

Uopšte ih ne čitam

 
 

Pretraga pitanja

 
 

Rezultati pretrage pitanja

 
 

Traženi termin: Stampedo

 
 

Važna napomena: za tačne rezultate pretrage koristite latinična slova š č ć đ ž !

 
 
Nebojša (064/3951-...) - Da li i bića koja su ušla u igru nakon što je odigran Put Zmije (bez pojačanja) dobijaju +10/+10, ili je taj efekat samo za bića koja kontrolišem u trenutku igranja te magije? - 31/8/2008
Ovakvi efekti primenjuju se samo na bića koja su u igri u trenutku razrešenja magije ili osobine. Dakle, bilo koje biće uvedeno nakon razrešenja Puta Zmije neće dobiti bonus. Isto važi i za sve slične magije (Udruženi Napad, Udružene Snage, Stampedo, Divljaštvo, Busija...). Ovo je različito od promena koje na neki način „pojačavaju“ bića sve dok su u igri (Igra Zmajeva, Junačke Pesme, Utvrđenje...), a čiji bonus se primenjuje na svako tvoje biće bez obzira kada uđe u igru, ali prestaje da važi čim promena napusti igru (za razliku od prvih efekata, koji se uvek završavaju tek na kraju poteza).
Aca - Igram Stampedo i napadam sa 3 svoja bića koja su sada i Razbijači. Protivnik ima Neprolaznu Vilu, koja može da blokira više bića, i njome blokira sva moja bića. Zabuna je nastala oko toga da li svako moje biće mora rasporediti na Vilu po 50 štete (kolika je njena izdržljivost), ili je dovoljno ukupno 50 štete za nju, a ostatak mogu preneti na protivnika?
Kada se raspoređuje šteta od bića sa osobinom Razbijač, mora se na biće koje blokira rasporediti samo smrtonosna šteta (jednaka njegovoj izdržljivosti). Znači, Vila mora primiti ukupno 50 štete, a ne 50 štete od svakog bića koje je blokirala.

Broj pronađenih pitanja: 2

 
 
XHTML 1.0 Strict & CSS2
Copyright © 2005-2019 Izvorimagije.com