Pravila igrePitajte nas...Mapa sajtaForum Izvora
 
 

Ukletije

25/08/2006

"... Oni retki koji su uspeli da se vrate iz pohoda na Ukletije, govorili su da je sve tamo mrtvo i oživljeno crnim magijama i voljom Crnoboga. Štakori su tamo mrtvi, šarke koje ih jedu su mrtve, gladne ptice koje kruže tamnim nebom su mrtve. I ono malo... ljudi... kao da je mrtvo."

 
 

Koji deo sajta često pretražujete?

Bazu karti (Izvorište)

Pitanja i odgovore

Bazu svih tekstova

Sve pomalo

 
 

Pretraga pitanja

 
 

Rezultati pretrage pitanja

 
 

Traženi termin: Proždrljivac

 
 

Važna napomena: za tačne rezultate pretrage koristite latinična slova š č ć đ ž !

 
 
Aleksandar (064/266-...) - Imam dva Proždrljivca koja napadaju, a protivnik Neprolaznom Vilom blokira oba. Da li ja mogu da kažem da svaki od njih nanosi po 25 štete Vili, a ostatak igraču (da bih vukao dve karte)? - 26/10/2008
Možeš, jer je 5 minimalna šteta koja se može rasporediti. Kako se sva borbena šteta nanosi odjednom, tvoja obaveza je da, pre nego što Razbijači "zakače" i protivnika, rasporediš smrtonosnu štetu na Vilu (jednaku njenoj izdržljivosti, tj. 50). Kako svaki Proždrljivac može naneti po 25 od te štete, svakom ostaje još po 5 štete koju možeš "prebaciti" na protivnika, i tako vući dve karte. Generalska taktika! :)
Dimitrije (064/4187-...) - Ako napadnem sa Proždrljivcem, a protivnik me blokira Provokatorima i spreči svu štetu koja bi im bila naneta, da li bi se ostatak štete naneo protivniku? - 27/8/2008
Dimitrije, ovo srećom zavisi samo od tebe! Obaveza tvog bića sa osobinom Razbijač je samo da raspodeli na Provokatore štetu jednaku njihovoj izdržljivosti. Ostatak možeš naneti takođe njima ili, što je verovatniji scenario, direktno igraču. Iako će Provokatori sprečiti štetu koju bi im Proždrljivac naneo, neće sprečiti i deo štete koji se ne nanosi njima! A kako je Proždrljivac naneo štetu igraču, možeš vući kartu. ;)
Janko (063/448-...) - Da li Proždrljivac nanosi borbenu štetu igraču ako ga ovaj blokira Zmajevitim Glasonošom koji je Anti-Zelen? - 6/5/2007
Nanosi! Svako biće sa osobinom Razbijač MORA rasporediti na bića koja ga blokiraju samo količinu štete dovoljnu da ih “ubije” (jednaku njihovoj trenutnoj izdržljivosti). Sav višak može rasporediti na igrača. Dakle, Proždrljivac MORA rasporediti svega 10 štete na Glasonošu, iako je jasno da će ovaj sprečiti tu štetu, ali je zato moguće ostalih 20 štete rasporediti na protivničkog igrača i vući kartu.
Milan - Protivnik kontroliše 30/30 biće, a ja 30/40 Proždrljivca i Klanac Okršaja. Da li mogu da iskoristim osobinu Klanca da mu ubijem to 30/30 biće, pa da posle toga napadnem Proždrljivcem i na taj način oštetim protivnika za 30 i vučem kartu?
Odlična šema. Dragi igrači, ponekad je odgovor pred vama, samo se treba “zadubiti” u svoje karte. Kako Klanac nigde ne kaže da se sukobljena bića aktiviraju pri razmeni štete, nakon toga možeš slobodno napasti svojim bićem koje je preživelo. Šteta ostaje na njemu do kraja poteza, ali kako nema šta da ga blokira i dokrajči, to uopšte nije važno.

Broj pronađenih pitanja: 4

 
 
XHTML 1.0 Strict & CSS2
Copyright © 2005-2019 Izvorimagije.com