Pravila igrePitajte nas...Mapa sajtaForum Izvora
 
 

Misteriozno Doba Misterija

2/11/2007

... Kao zvanični kraj prvog poglavlja priče o Izvorima, Doba Misterija ima obavezu da upotpuni ne samo prethodni deo ciklusa, već i kompletnu igru, uključujući i ediciju koja stiže nakon njega!...

 
 

Sa koliko boja u špilu najčešće igrate?

Sa jednom bojom

Sa dve boje

Sa tri boje

Sa 4 ili svih 5 boja!

 
 

Pretraga pitanja

 
 

Rezultati pretrage pitanja

 
 

Traženi termin: Komandant Kira, Zmajeviti

 
 

Važna napomena: za tačne rezultate pretrage koristite latinična slova š č ć đ ž !

 
 
Đorđe (064/6404-...) - Da proverim da li sam dobro shvatio kako radi Komandant Kira: u špilu mogu imati samo jednog. Ali i moj protivnik može imati jednog u svom špilu. Ne postoji nikakvo ograničenje njihovog broja u igri – istovremeno se tu mogu naći recimo oba "normalna", i još neki u koga se pretvorio Imitator? - 30/9/2008
Napokon – pitanje koje smo čekali za pitanje nedelje... :) I to duže nego što smo očekivali, ali kako si sam odgovorio na sve, čekanje se isplatilo. :) Sve što si rekao važi i za ostale "usamljenike", od kojih je Komandant Kira prvi, predstavljen ovde.
Zlatko - Još jedno pitanje o Komandantu Kiri (predstavljen ovde): da li osobina Usamljenosti utiče na timske varijante, tj. da li u Magičnom srcu oba saigrača mogu imati po Kiru ili (ako napravimo paralelu sa pravilom od četiri iste karte u oba špila), u timu može biti samo jedan Kira?
Igrači imaju odvojene špilove, pa svaki može imati po jednog. Pravilo "najviše 4 iste karte u oba špila" nikako ne znači i da se oba špila tretiraju kao jedan.
Branislav - Mogu li Podizanjem Mrtvih ili Pozivom Mrtvog Kralja vratiti u igru Komandanta Kiru, koji je (između ostalog) i Anti-Crn, ili neko drugo Anti-Crno biće (Vitez Zlatnog Krsta, Izabranik Perunov, Svetitelj Hrama)?
Možeš. Većina osobina bića (između ostalih i osobina Anti) postoji samo u igri. Ovo je vrlo logično i obično se shvati bez problema; npr. Komandant Kira ima jednu osobinu koja važi uvek (Usamljenost, koja dozvoljava da u špilu bude samo jedan), jednu koja važi dok je u ruci (Presretač, što dozvoljava njegovo igranje poput iznenađenja – ova osobina nema nikakvog uticaja kada je biće već u igri), dok su ostale "važeće" samo dok je ova karta biće u igri. Postoje i osobine koje "važe" dok je karta u nekoj drugoj specifičnoj zoni, najčešće na odlagalištu, ali one jasno ističu ovo u svom tekstu (Besmrtnik, Lice Zemlje...)

Broj pronađenih pitanja: 3

 
 
XHTML 1.0 Strict & CSS2
Copyright © 2005-2019 Izvorimagije.com