Pravila igrePitajte nas...Mapa sajtaForum Izvora
 
 

Neke najave i prvi kvalifikovani špilovi

08/04/2007

"... Evo pregleda 4 špila „kvalifikovana“ u Novom Sadu. Kako su sa njima igrali igrači iz Beograda, Kragujevca i Novog Sada, može se reći da je ovo pregled jakih špilova iz cele Srbije..."

 
 

Citiranje pesnika u propratnom tekstu na karti:

podržavam

ne podržavam

 
 

Pretraga pitanja

 
 

Rezultati pretrage pitanja

 
 

Traženi termin: Kamuflaža

 
 

Važna napomena: za tačne rezultate pretrage koristite latinična slova š č ć đ ž !

 
 
Peđa - Imam dva zelena bića u igri kada protivnik uvodi Sejmena i odabira jedno od njih. Kao odgovor igram Kamuflažu na to biće. Da li se onda Sejmenova osobina “prebacuje” na moje drugo zeleno biće ili ne?
Ne! Ova osobina ide na niz samo jednom - kada Sejmen uđe u igru. Nakon toga si ti u odgovor promenio boju odabranog bića, čime će Sejmenova osobina pri razrešenju imati neispravnu metu i biti sprečena. Vreme igranja je presudno - da si Kamuflažu odigrao u odgovor na samo igranje Sejmena, ništa ne bi uradio; umesto toga, ti si je ispravno odigrao tek kada je Sejmen već ušao u igru, nakon što je “uništi” osobina otišla na niz, ali pre njenog razrešenja.
Mihal (023/887-...) - Kada bih iskoristio osobinu Mrežarice da nanese štetu svim letačima, a zatim odigrao Kamuflažu, da li bi Mrežarica oštetila Anti-Zeleno biće? - 3/12/2006
Ako želiš da uspešno naneseš štetu Anti-Zelenom biću, morao bi prvo da odigraš Kamuflažu na Mrežaricu i pustiš da se ovo iznenađenje razreši, kako bi Mrežarica postala crno biće. U suprotnom, ako šteta ode na niz dok je Mrežarica još zeleno biće, ona će se razrešiti kao šteta zelenog porekla (“zelena” šteta), bez obzira na to koje je boje Mrežarica u trenutku njenog nanošenja. Dakle, kamufliraj pauka pre nego što postavi svoje mreže!

Broj pronađenih pitanja: 2

 
 
XHTML 1.0 Strict & CSS2
Copyright © 2005-2020 Izvorimagije.com