Pravila igrePitajte nas...Mapa sajtaForum Izvora
 
 

Veni, vidIM, vici

23/01/2007

"... U jednom od prošlih tekstova smo se bavili značajem propratnih tekstova na kartama i njihovim uticajem na kompleksnost igre. Danas ću vam, dragi igrači, pričati o jednoj isto tako važnoj, ako ne i važnijoj stvari – ILUSTRACIJAMA..."

 
 

Da li čitate fantazijske priče o svetu Izvora na ovom sajtu?

Čitam

Ne čitam

Pročitam ponekad

 
 

Pretraga pitanja

 
 

Rezultati pretrage pitanja

 
 

Traženi termin: Danak u Krvi

 
 

Važna napomena: za tačne rezultate pretrage koristite latinična slova š č ć đ ž !

 
 
Aleksandar - Kada Razumnim Objašnjenjem ili Produženom Rukom preuzmem Danak u Krvi, a protivnik u svom potezu odigra Buđenje Svaroga, ko na kraju dobija crvenu pticu - on ili ja?
Onaj ko je kontrolisao Danak u Krvi u trenutku kada je uništen. Znači, ti! Ovo važi za sve slične slučajeve, pa recimo kada preuzmeš Kužnu Nakazu ti “daješ” -10/-10 kada ona pogine, za preuzetog poginulog Orla Duše ti možeš tražiti novog u svojoj biblioteci umesto protivnik u njegovoj, vući kartu kada umre preuzeti Vilin Sanjar...
Andrej (063/8765-...) - Ako Danak u Krvi odigram kao izvor, pa potom Vrtlog da ga žrtvujem, da li na kraju poteza ubacujem simbol-biće u igru, ili njegova osobina isključivo radi ako napusti igru kao biće? - 9/4/2006
Svaka karta uvedena u igru kao izvor gubi sva ostala svojstva (uključujući i boju) i ostaje izvor sve dok je u igri. Dakle, kada nešto uništi Danak u Krvi koji je izvor, on će zaista postati karta bića, ali tek na odlagalištu. Njegova osobina neće ubaciti simbol-biće u igru, jer izvor koji je uništen nije imao tu osobinu, pa ona neće biti izazvana odlaskom tog izvora na odlagalište.

Broj pronađenih pitanja: 2

 
 
XHTML 1.0 Strict & CSS2
Copyright © 2005-2019 Izvorimagije.com