Pravila igrePitajte nas...Mapa sajtaForum Izvora
 
 

Oko za oko... ili možda ne?

06/01/2006

"... Do trećeg poteza, svaki igrač obično odigra biće. Do četvrtog, prvo biće napadne, a drugo ga blokira. Oba bića umiru... Ipak, postoje situacije kada jedan od igrača nije raspoložen za ovakvu "razmenu"..."

 
 

Sa koliko boja u špilu najčešće igrate?

Sa jednom bojom

Sa dve boje

Sa tri boje

Sa 4 ili svih 5 boja!

 
 

Pretraga pitanja

 
 

Rezultati pretrage pitanja

 
 

Traženi termin: ujedinjenje

 
 

Važna napomena: za tačne rezultate pretrage koristite latinična slova š č ć đ ž !

 
 
Mirza - Kada igram Ujedinjenje, da li mogu da žrtvujem izvore koje sam upravo ubacio u igru pomoću iste te karte?
Da, možeš, jer u toku razrešenja te magije prvo pronalaziš karte koje uvodiš kao izvore, pa tek zatim žrtvuješ izvore. Ali, ne možeš aktivirati te novouvedene izvore pre žrtvovanja (kako bi proizveo manu), jer tokom razrešenja niti imaš prednost, niti se od tebe zahteva plaćanje manom.
Aleksandar - Neko igra Ujedinjenje, nađe 5 karti, stavi ih kao izvore, i kada na kraju žrtvuje pet izvora može li da ih aktivira za manu?
Pre žrtvovanja NE može aktivirati izvore. Mana osobine ne koriste niz (izvorište se puni momentalno) i mogu se igrati kad god igrač ima prednost ili se od njega zahteva da plati manom. Ipak, u trenutku razrešavanja Ujedinjenja igrač niti ima prednost, niti neko pravilo/efekat od njega traži plaćanje manom, pa on neće biti u prilici da aktivira izvore pre nego što se magija razreši i on žrtvuje 5 izvora. Znaj i da ne moraš pronaći svih 5 karti ako ne želiš, čak ni ako ih imaš u biblioteci.

Broj pronađenih pitanja: 2

 
 
XHTML 1.0 Strict & CSS2
Copyright © 2005-2020 Izvorimagije.com